Σελίδες

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Real Techniques *Review - Photos *

Γεια σας αγαπημένοι μου followers!!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου πινέλα ever!!! Και δεν είναι άλλα από τα φημισμένα σε όλους real techniques, σχεδιασμένα φυσικά από τη γνωστή Makeup Artist και Beauty Blogger Samantha Chapman. Είναι τα πιο υπέροχα πινέλα που έχω δοκιμάσει ποτέ! Είναι πάρα πολύ απαλά και τα νιώθεις σαν πούπουλο στο δέρμα σου. Δεν μαδάνε καθόλου οι τρίχες τους ούτε όταν τα πλένω, αλλά ούτε και όταν τα χρησιμοποιώ στο μακιγιάζ μου σε αντίθεση με κάποια άλλα που μαζί με το foundation κολλάνε και μερικές τριχούλες στο πρόσωπό μου.. Το πλύσιμό τους είναι πολύ εύκολο, καθαρίζουν αμέσως και στεγνώνουν επίσης γρήγορα! Κάθε ένα από τα πινέλα είναι πολυχρηστικό και αυτό είναι που μου αρέσει πάρα πολύ. Ας δούμε λοιπόν το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά…



Expert face brush: είναι σχεδιασμένο για να απλώνεις και να αναμιγνύεις παχύρευστο ή λεπτόρρευστο foundation. Το χρησιμοποιώ για να τοποθετώ το foundation στο πρόσωπό μου και κάνει απίστευτη δουλειά, χάρη στη σύνθεσή του με τις πυκνές τρίχες προσφέρει τέλεια κάλυψη  για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Είναι βέβαια κατάλληλο και για contouring ή ρουζ αν θέλεις να τα κάνεις όλα με ένα πινέλο.



Blush brush: είναι κατάλληλο για να τοποθετώ ελαφριά  την πούδρα μου σε όλο το πρόσωπο, αλλά και για ρουζ ή μπρόνζερ. Είναι πάρα πολύ μαλακό και αυτό το πινέλο και αρκετά πυκνό, αναμιγνύει τέλεια την πούδρα με το foundation και απλώνει το ρουζ απαλά και σε μεγάλη επιφάνεια.



Η σειρά Real Techniques  your base/flawless core collection  περιλαμβάνει 4 πινέλα για τη βάση του μακιγιάζ. 

Contour brushείναι κατάλληλο για να κάνεις contouring, τα λεγόμενα ‘κοψίματα’, δηλαδή, είναι έτσι σχεδιασμένο και βολεύει απίστευτα στις γωνίες του προσώπου, είναι επίσης εύχρηστο και στην τοποθέτηση του highlighter, ή ακόμα και στο να σετάρεις το concealer σου κάτω από τα μάτια.



Buffing brush: ακόμη ένα πινέλο της σειράς  your base/flawless core collection που λατρεύω και είναι ιδανικό για την τοποθέτηση της πούδρας ή και του foundation σε σκόνη.  Δεν είναι τόσο πυκνό όσο το expert face και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για foundation προσφέροντας μια απαλή κάλυψη στο πρόσωπο.



Pointed foundation brush: κάνει το άπλωμα του concealer ένα από τα αγαπημένα μου parts του μακιγιάζ . Το απλώνει υπέροχα κάτω από τα μάτια φθάνοντας σε κάθε πιθαμή και γωνία του ματιού. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση του foundation για πλήρη κάλυψη.



Detailer brush: είναι άψογο σε περίπτωση που χειάζεσαι περισσότερη κάλυψη σε κάποια σημεία του προσώπου σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελάχιστο foundation ή concealer με αυτό και να επιμείνεις στα σημεία που θέλεις, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα χείλη. Τοποθετεί τέλεια το κραγιόν ή το lip stain σου χωρίς να κάνει γραμμές. Η σειρά αυτή διαθέτει και μια κασετίνα για τα πινέλα που είναι 2 σε 1, μπορεί δηλαδή να στέκεται με δύο τρόπους.  



Όλα τα πινέλα έχουν ένα χρωματιστό αλουμινένιο χερούλι πολύ εύκολο στο χρήση του και μια μαύρη βάση για να στέκονται μόνα τους για πιο εύκολη αποθήκευση. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αποτελεί η διχρωμία στις τρίχες, καθώς οι μισές είναι μαύρες και στην άκρη του κάθε πινέλου είναι λευκές. Η τιμή των πινέλων blush brush και expert face brush ανέρχεται στα 9 δολάρια, ενώ το σετ your base/flawless core collection στα 18 δολάρια και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το site: http://realtechniques.com/shop-collection/your-base-flawless/core-collection 

Αυτά από εμένα...τα λέμε στο επόμενο post beauties!!! Φιλιά πολλά!!!
Με αγάπη Dina
xoxo



1 σχόλιο:

  1. τέλειο post!δυστυχως δεν τα έχω δοκιμάσει..αλλα κάποια στιγμή 8α το κάνω.!
    http://annoulawalker.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή