Σελίδες

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Girls just wanna have fun!!!

Hello Beauties!!


Τι μου κάνετε;
Σήμερα 12 Φεβρουαρίου λοιπόν και  δύο ημέρες πριν του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισα να κάνω αυτό το ποστ για όλα εμάς τα single girls και για το πως μπορούμε και εμείς να περάσουμε SUPER εκείνη την ήμερα χωρίς κάποιον Βαλεντίνο!!


Ορίστε μερικές ιδέες:

  1. Επειδή δεν έχουμε σχέση δεν σημαίνει ότι είμαστε και μόνες.Πάρτε τις κολλητές σας και πηγαίνετε για φαγητό ή ποτό ή ακόμη και για karaoke.Απολαύστε την ελευθερία σας και κοιτάξτε να περάσετε σουύπερ!!
  2. Κάντε κάτι για σας!Πηγαίνετε για ψώνια ή στο κομμωτήριο,αγοράστε εκείνο το φόρεμα που έχετε βάλει στο μάτι καιρό τώρα.Το ότι δεν έχετε κάποιον να σας κάνει κάποιο  δώρο αυτή την ημέρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς στον εαυτό σας!!
  3. Ποιος χρειάζεται ραντεβού την ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου όταν μπορεί να περάσει την ημέρα εκείνη με τον Channing Tatum  ή τον Stephen Amell ή όποιον άλλο (ελκυστικό κατά προτίμηση) ηθοποιό προτιμάτε!!!Νοικιάστε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές και περάστε ένα βράδυ γεμάτο ρομαντισμό με τους αγαπημένους σας ηθοποιούς!!
Ό,τι και να κάνετε πάντως να φροντίζετε πάντα να περνάτε όμορφα και να κάνετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους!

Και να θυμάστε :

''We tend to forget that happiness doesn't come as a result of getting something we don't havebut rather of recognizing and appreciating what we do have."


Αυτά από μένα κορίτσια.
Single or Not ποια τα δικά σας σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; 
Φιλιά πολλά 
Sophia :* 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου