Σελίδες

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Review : Popmap

Καλησπέρα beauties,

Σήμερα σας έχω ένα τελείως διαφορετικό post. Θα σας μιλήσω και θα σας πω την γνώμη μου για ένα νέο site που ανακάλυψα πρόσφατα, το Popmap.





Τι είναι το Popmap? 

   Το Popmap είναι ένα νέο site το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 500 μπουτικ αλλά και σχεδιαστές από όλο τον κόσμο και δίνει την δυνατότητα σε όλους εμάς να έρθουμε σε επαφή μαζί τους, να γνωρίσουμε την δουλεία τους και να αγοράσουμε τα προϊόντα τους.

   Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι κατασκευαστές του site στόχος τους είναι να χτίσουν μια νέα αγορά για τις μπουτίκ και τους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο και να βοηθήσουν τους πελάτες τους να βρουν όμορφα, μοναδικά προϊόντα με βάση την τοποθεσία τους ή να ανακαλύψουν νέες τάσεις/προϊόντα από διάφορες περιοχές του πλανήτη.
Στο Popmap , μπορείτε να βρείτε διάφορες μπουτίκ σε πάνω από 30 χώρες. 
Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή του site για κινητά ενώ όταν κάνετε κλικ στο προϊόν που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε από την εκάστοτε μπουτίκ, το site σας δίνει τη διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας και τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος έτσι ώστε αν βρίσκεστε στην ίδια χώρα με το καταστημα, να μπορείτε να πάτε να δείτε και να αγοράσετε από κοντά το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Στο popmap μπορείτε να βρείτε μοναδικά προϊόντα σχεδιαστών όπως ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, προϊόντα για το σπίτι και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε αρκετά φιλικές τιμές, όπως για παράδειγμα αυτά τα γυαλιά ηλίου από την μπουτίκ fashion 27 στην Σουηδία.(εδώ) ή αυτήν την υπέροχη τσάντα σακίδιο από την μπουτίκ styleraiders στην Σιγκαπούρη (εδώ), τα οποία και έχω ερωτευτεί!

Μπορείτε βέβαια να βρείτε και πολύ πιο ακριβά προϊόντα για αυτό και το site σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε το εύρος των τιμών που σας ενδιαφέρουν , έτσι ώστε να μην ξεφεύγετε από το budget σας. Ακόμα το site σας παρέχει την επιλογή και του chat έτσι ώστε αν έχετε οποιαδήποτε απορία να μπορείτε να μιλήσετε απευθείας μαζί τους για να σας βοηθήσουν.

Προσωπικά η όλη ιδέα πίσω από αυτό το site μου αρέσει πάρα πολύ καθώς μου δίνετε η δυνατότητα όχι μόνο να ανακαλύψω και αγοράσω μοναδικά προϊόντα αλλά και να στηρίξω μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, κάτι το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό!!

Ποια η άποψη σας beauties για το Popmap
Θα το επιλέγατε για τις αγορές σας; Και αν ναι, τι θα αγοράζατε;

Φιλιά

Sofia




1 σχόλιο:

  1. Δεν το έχω ξανακούσει και θα πάω τώρα να το τσεκάρω! Σε ευχαριστούμε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή