Σελίδες

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Review : Hair Serum - Silicone by Ventus Beaute Aromatherapy

Καλησπέρα ομορφιές μου,

   Σήμερα σας έχω ένα σύντομο Review post για την σιλικόνη μαλλιών από την γνωστή πλέον σε όλους μας Ventus Beaute Aromatherapy!!




   Πριν σας πω όμως την γνώμη μου, θα ήθελα να αναφέρω μερικές πληροφορίες και χρήσεις της σιλικόνης για τα μαλλιά γιατί μπορεί μερικές από εσάς όπως και εγώ να μην γνωρίζετε πολλά πάνω σε αυτό το θέμα.

   Η σιλικόνη είναι ένα προϊόν ευρέως διαδεδομένο για την περιποίηση των μαλλιών. Δίνει λάμψη και βοηθά στο καλύτερο ίσιωμα των μαλλιών, χωρίς να τα επιβαρύνει. Γενικά η σιλικόνη λειτουργεί καλύπτοντας τα μαλλιά με μια λεπτή αδιάβροχη επένδυση, προστατεύοντας τα έτσι από την φθορά ενώ κάνει τα μαλλιά σας πιο μαλακά, λιγότερο μπερδεμένα και βοηθάει στην μείωση του φριζαρίσματος. Χρησιμοποιείται σε νωπά η στεγνά μαλλιά στις άκρες των μαλλιών όπως και τα λάδακια μαλλιών.

   Ποια είναι η γνώμη μου όμως πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν; 
Μου αρέσει πάρα πολύ, δεν έχει καθόλου λιπαρή υφή, απορροφάται σχεδόν κατευθείαν από τα μαλλιά μου και έχει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά που προσωπικά μου θυμίζει φρεσκάδα. Εμπεριέχει Maroccan Argan και λάδι ελιάς,  καταλαβαίνετε δηλαδή ότι είναι πολύ θρεπτικό για τα μαλλιά σας. Η συσκευασία του είναι στα 120 ml, ενώ χρειάζεστε την ελάχιστη ποσότητα, οπότε το προϊόν αυτό θα σας κρατήσει πάρα πολύ καιρό, ενώ είναι και πολύ οικονομικό.

Αυτά από μένα beauties, ποια η γνώμη σας; 

Φιλιά 

Sofia

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Beauty News : Barbatus Beard Oils by Euthalia

 
   Πριν λίγες μέρες έλαβα ένα e-mail από το ηλεκτρονικό κατάστημα eyewish.gr το οποίο με ενημέρωνε για την νέα σειρά αντρικών λαδιών από την Euthalia, τα οποία προορίζονται για την περιποίηση γενειάδας και επειδή μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον σαν προϊόν σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα νέα αυτά.





Αναλυτικότερα  στο ενημερωτικό αυτό e-mail δίνονταν κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το προϊόν αυτό :

" Γνήσια ελληνική δημιουργία, η σειρά περιποίησης της αντρικής επιδερμίδας Barbatus αποτελεί καινοτομία της δημοφιλούς ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών Euthalia.
   
   Τα πρώτα τρία προϊόντα της σειράς στοχεύουν στην αναβίωση της γενειάδας. Επειδή η γενειάδα πρέπει πάντοτε να είναι περιποιημένη, τα Barbatus Beard Oils είναι απαραίτητα σε κάθε άντρα με γενειάδα που σέβεται την εμφάνισή του.
   
   Για κάθε τύπο επιδερμίδας, κανονική, λιπαρή, ξηρή και ευαίσθητη, υπάρχει ένα Barbatus Beard Oil για κάθε άντρα. " 

Μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα λαδάκια στο e-shop του eyewish.gr (εδώ), καθώς και στο e-shop της εταιρείας Euthalia στο Facebook (εδώ)

Πείτε μου δεν κάνουν πολύ ωραίο δώρο;
Αυτά από εμένα beauties, θα τα πούμε σύντομα με κάποιο νέο post.

Φιλιά

Sofia

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Nails of the day # 3 : White and Gold


Hello beauties,

   Τι μου κάνετε; Το ξέρω ότι δεν κάνω συχνά τέτοια post αλλά σήμερα σκέφτηκα να σας δείξω το manicure που επέλεξα να κάνω για αυτήν την εβδομάδα.





   Επέλεξα όπως βλέπετε να βάψω τα νύχια μου ένα απλό βασικό άσπρο χρώμα ή αλλιώς γνωστό και σαν ασβέστη από Beauty Line Cosmetics στην απόχρωση #202, ενώ για να ζωηρέψω λίγο το σχέδιο επέλεξα να τοποθετήσω στον παράμεσο του χεριού μου ένα glitter top coat από την σειρά Luxeffects της Essie στην απόχρωση Summit of Style. 

Αυτά από μένα beauties, θα ήθελα πολύ να μάθω πως σας φάνηκε το post αυτό καθως και το αν θα θέλατε να κάνω πιο συχνά τέτοιου είδους αναρτήσεις.

Φιλιά 

Sofia

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Autumn purple's


Μπήκαμε και επίσημα πλέον στο Φθινόπωρο, άρχισαν οι πρώτες βροχές και το κρύο, οπότε ποια καλύτερη εποχή beauties για να μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου μωβ κραγιόν για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν....





   Θα ξεκινήσω με το πιο πρόσφατο απόκτημα μου, το κραγιόν της Beauty Line Cosmetics στην απόχρωση #No 14 το οποίο είναι ένα σκούρο σκούρο μωβ/ δαμασκηνί χρώμα το οποίο υπεραγαπώ. Είναι super ενυδατικό αλλά παρατήρησα ότι επειδή είναι τόσο μαλακό αφήνει κομματάκια στα χείλη, οπότε θέλει να έχετε κάνει καλή απολέπιση πριν το φορέσετε!

   Το επόμενο κραγιόν δεν έχει κάποιο όνομα ή αριθμό αλλά δεν θα δυσκολευτείτε να το βρείτε στα Jumbo καθώς είναι το μοναδικό σκούρο κραγιόν της συλλογής Victoria Silk Touch. Κοστίζει μόλις 1 ευρώ, έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση, είναι ένα πολύ καλό και οικονομικό dupe για το Rebel της Mac. Το μόνο του ελάττωμα είναι η συσκευασία του καθώς το καπάκι του δεν είναι πολύ σταθερό και ανοίγει πολύ εύκολα.

   Νομίζω όλες σας έχετε στην συλλογή σας έστω και ένα από τα συγκεκριμένα κραγιόν/ stains στη συλλογή σας. Ένα από τα πρώτα χρώματα που πρόσθεσα στην συλλογή μου ήταν το Sephora Cream Lip Stain στην απόχρωση #No 04 το οποίο είναι ένα μωβ/καφέ χρώμα. Κατά την γνώμη μου είναι ένα τέλειο Kylie Jenner χρώμα. Έχει matte τελείωμα, είναι super κρεμώδης και έχει πολύ καλή διάρκεια. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

   Το τελευταίο μωβ αγαπημένο κραγιόν είναι ένα mini κραγιόν από τα H&M. Το συγκεκριμένο κραγιόν το είχα αγοράσει πριν περίπου 2 χρόνια οπότε δεν ξέρω αν μπορείτε να το βρείτε ακόμη αλλά σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι παρόμοιο. Όπως βλέπετε και από την φωτογραφία το κραγιόν μοιάζει αρκετά με αυτό από την Victoria Silk Touch με την μόνη διαφορά ότι αυτό κοκκινίζει αρκετά.


Αυτά ήταν λοιπόν beauties τα αγαπημένα μου μωβ κραγιόν για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Θα χαρώ πολύ να μάθω και τα δικά σας αγαπημένα κραγιόν για το Φθινόπωρο!!

Φιλιά

Sofia

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Haulaki

Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο beauties!!

Στο σημερινό post σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας 2-3 πραγματάκια που αγόρασα την τελευταία εβδομάδα.


Αρχικά από το αγαπημένο μου πλέον supermarket προμηθεύτηκα τα πλέον αναγκαία για μένα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ιδιωτικής ετικέτας pappy for you. Τα συγκεκριμένα παρασκευάζονται από την Septona A.E  και είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας. Κόστιζε 2,50 ευρώ και περιέχει 30 υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ.



Έπειτα από την ίδια μάρκα Pappy for you αγόρασα το γαλάκτωμα καθαρισμού με βιταμίνη Ε και panthenol. Το έχω δοκιμάσει κανα δυο φορές και μου άρεσε αρκετά. Κόστιζε 1,90 ευρώ ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη τονωτική λοσιόν πάλι στην ίδια τιμή. Πείτε μου αν θα θέλετε να σας κάνω ένα ξεχωριστό post για το συγκεκριμένο προϊόν. Τέλος για να κλείσω με τις αγορές από το supermarket αγόρασα επίσης κάποια απλά και βασικά μωρομάντηλα από την BabyCare. Τα συγκεκριμένα μου αρέσουν πολύ γιατί έχουν εκχύλισμα χαμομηλιού και είναι πάρα πολύ βολικά για την τσάντα.




Έπειτα από μια βόλτα στα Dust & Cream προμηθεύτηκα ένα βερνίκι νυχιών από την Beauty Line Cosmetics στην απόχρωση #207 καθώς και ένα κραγιόν στην απόχρωση #14. Το βερνίκι αν θυμάμαι καλά κόστιζε 1,50 ευρώ και το κραγιόν 2,50 ευρώ.

Επίσης από το φαρμακείο της γειτονιάς μου αγόρασα τη μάσκα της Apivita με πρόπολη, μιας και τον τελευταίο καιρό έχω εμφανίσει μερικά σπυράκια. Κόστιζε περίπου 4 ευρώ.

Τέλος θα κλείσω με ένα δώρο που κέρδισα στον διαγωνισμό της σελίδας Fairies of beauty στο Facebook. Πρόκειται για το αντηλιακό προσώπου Wet force της Shiseido, το οποίο και δεν κατάφερα να δοκιμάσω ακόμη.


Αυτά από μένα beauties, θα χαρώ να μάθω τα ψώνια που κάνατε εσείς το τελευταίο διάστημα.

Φιλιά

Sofia