Σελίδες

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Nails of the Day # 4 : Classic Red

Καλησπέρα beauties

   Στο σημερινό post σας έχω ένα ακόμη Nails of the Day. Ελπίζω να σας αρέσει!!








   Η βάση που χρησιμοποίησα είναι από την σειρά Kiss Kiss από την Beauty Line Cosmetics ενώ το βερνίκι όπως βλέπετε είναι από την Essence και είναι το no 113 do you speak love?

Αυτά από εμένα κορίτσια!! 
Ελπίζω να σας άρεσε το μανικιούρ της ημέρας μου θα τα πούμε πολύ γρήγορα σε ένα επόμενο post φιλιά πολλά!! 

Sofia

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

October 2015 Favorites

Καλό μήνα beauties!!

   Πέρασε λοιπόν και ο μήνας του Οκτώβρη και βρισκόμαστε σιγά σιγά όλο και πιο κοντά στα Χριστούγεννα..και στο 2016! Wow πόσο γρήγορα πέρασε και αυτός ο χρόνος!!

Πάμε όμως να σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Οκτώβριο!!



   Αρχικά θα σας δείξω τα δύο προϊόντα περιποίησης που πραγματικά αγάπησα το μήνα που μας πέρασε. Πρόκειται για το γαλάκτωμα καθαρισμού από την ιδιωτική ετικέτα των supermarket My Market Pappy for you, το οποίο και κατά την γνώμη μου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποια πιο ακριβά γαλακτώματα καθαρισμού. Το χρησιμοποιούσα καθημερινά για το ντεμακιγιάζ του προσώπου μου και ενίοτε και των ματιών μου και έκανε εξαιρετική δουλειά.

   Το δεύτερο προϊόν περιποίησης για το οποίο ήθελα να σας μιλήσω είναι το Mint Julep Scrub από την Queen Helene. Το συγκεκριμένο απολεπιστικό το έχω αρκετό καιρό στην συλλογή μου αλλά αυτό τον μήνα το χρησιμοποίησα πάρα πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει έντονους κόκκους κάνει δηλαδή βαθιά απολέπιση και μυρίζει θεσπέσια.




   Τα τρία προϊόντα μακιγιάζ που ξεχώρισα αυτό το μήνα και για τα οποία θα σας μιλήσω ήταν αρχικά το κραγιόν Rebel από Mac που μου έκαναν δώρο οι κολλητές μου για τα γενέθλια μου. Ξέρετε το κόλλημα μου με τα μωβ/δαμασκηνί κραγιόν ειδικά τώρα το Φθινόπωρο, οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι το συγκεκριμένο δεν το αποχωριζόμουν όλο τον μήνα!! Είναι θεϊκό, το αγαπώ. Ένα ακόμα προϊόν που πραγματικά έλιωσα μέσα στον Οκτώβριο ήταν το Satin Touch Velvet Blush από Ingrid Cosmetics στην απόχρωση no 12, η οποία έχει ένα πανέμορφο καφεκεραμμυδί χρώμα καθώς και το βερνίκι νυχιών από την εταιρία Jessica στην απόχρωση Midnite Sky . Το συγκεκριμένο βερνίκι έχει σχεδόν την ίδια απόχρωση με το κραγιόν της Mac και για το λόγο μου άρεσε αυτά τα δύο να τα συνδυάζω.

   Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο όλων. Το άρωμα τύπου Black Opium από τα Dust&Cream. Κορίτσια μυρίζει υπέροχα, έχει φοβερή διάρκεια, είναι οικονομικό τι άλλο να σας πω. Αν περάσετε από κάποιο κατάστημα ρίξτε του μια ματιά!!

Αυτά ήταν λοιπόν beauties τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα που μας πέρασε!!
Θα χαρώ να μάθω ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα!!

Φιλιά πολλά

Sofia