Σελίδες

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Review : Baolishi Matte Flat Finish Pigment Glosses

Καλησπέρα beauties μου,

   Σήμερα σας έχω άλλο ένα review post για τα Matte Flat Finish Pigment Gloss της εταιρείας Baolishi. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρήκα στο κατάστημα Cosmetico στη Λάρισα και κόστιζαν μόλις 1 ευρώ οπότε καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να μην τα δοκιμάσω.






   Τα συγκεκριμένα αν και το όνομα τους αναφέρει ότι είναι pigment glosses δεν είναι καθόλου glossy αλλά αντίθετα είναι πολύ σταθερά matte κραγιόν τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα για αρκετές ώρες. Πρόκειται ουσιαστικά για αντιγραφή των γνωστών φαντάζομαι σε πολλούς Matte Pigment Glosses από L.A Girl Cosmetics τα οποία δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

   Στην σειρά αυτή υπάρχουν 5 αποχρώσεις από τις οποίες κατάφερα να βρω μόνο τις 3.
Το νούμερο 6 το οποίο έχει ένα ζεστό καφέ χρώμα, το οποίο είναι φανταστικό και πολύ της μόδας!Το νούμερο 10 το οποίο έχει ένα πολύ όμορφο ροζ χρώμα κατάλληλο για κάθε μέρα καθώς και το νούμερο 12 το οποίο έχει ένα κοκκινο χρώμα το οποίο  θα έλεγα ότι πορτοκαλίζει λιγάκι οπότε και θα είναι υπέροχο για το καλοκαίρι.

   Η υφή τους είναι λίγο περίεργη δηλαδή δεν είναι σε όλα η ίδια. Το νούμερο 6 και 12 έχουν βελούδινη υφή κατά την τοποθέτηση τους αλλά αν δεν τα αφήσετε να στεγνώσουν πλήρως θα αρχήσουν να κολλάνε στα χείλη σας ενώ το νούμερο 10 έχει εξαρχής αυτην την κολλώδη υφή. Για μόλις 1 ευρώ όμως πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλά lip stains, με φοβερή χρωματική απόδοση και σίγουρα θα σας τα πρότεινα!!

Αυτά από μένα beauties,
Θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη σας για τα συγκεκριμένα lip stains καθώς και αν τα έχετε δοκιμάσει.


Φιλιά

Sofia

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

My Favorite Products of 2015

Hello beauties,


   Αν και πολύ καθυστερημένα σήμερα θα σας μιλήσω για τα προϊόντα που λάτρεψα το χρόνο που μας πέρασε. Όπως θα δείτε τα προϊόντα για τα οποία θα σας μιλήσω είναι πολύ λίγα και αυτό γιατί αποφάσισα να σας δείξω αυτά που πραγματικά ξεχώρισα και χρησιμοποίησα και χρησιμοποιώ ακόμη και σήμερα σχεδόν καθημερινά.



Πάμε να σας τα δείξω;

1. Sea Flower Bronzing Powder από Korres

   Ένα προϊόν που έχετε δει πολλές φορές στα αγαπημένα του μήνα. Το λατρεύω, το χρησιμοποιώ κυριολεκτικά κάθε μέρα είτε σαν bronzer είτε σαν ρουζ ή σαν σκιές!! Τα λόγια είναι περιττά για το συγκεκριμένο προϊόν!

2. Άρωμα τύπου Bronze Godess από Patistas Prestige

   Όταν βρίσκομαι στην Αθήνα πάντα επισκέπτομαι το συγκεκριμένο κατάστημα μιας και τα αρώματα τύπου τους είναι φοβερά. Έχουν πολύ καλή διάρκεια, δεν ερεθίζουν το δέρμα μου κάτι πολύ σημαντικό για μένα και η απομίμηση των αρωμάτων τους είναι φανταστική! Το άρωμα αυτό επέλεξα να μπει στα αγαπημένα του 2015 γιατί ήταν για μένα ΤΟ άρωμα του καλοκαιριού. Το χρησιμποποίησα τελείως όπως μπορείτε να δείτε και από το άδειο μπουκάλι και κάθε φορά που μυρίζω το συγκεκριμένο άρωμα έρχονται στο νου όλες αυτές οι αναμνήσεις από τις περσινές μου διακοπές!!

3. Κρέμα χεριών και σώματος με καλέντουλα από Ventus Beaute 

   Ένα ακόμη προϊόν που χρησιμοποίησα και χρησιμοποιώ ακόμη σχεδόν καθημερινά. Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, πλούσια υφή και το σημαντικότερο ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα μου. Την συγκεκριμένη κρέμα μου αρέσει να την χρησιμοποιώ εκτός από τα χέρια και στα πόδια μου μετά από το ξύρισμα αλλά και σαν μάσκα ποδιών αφού όπως σας ανέφερα έχει πολύ παχύρρευστη υφή και ενυδατώνει πάρα πολύ καλά το δέρμα μου.

4. Μολύβι χειλιών από Essence στην απόχρωση 07 Cute Pink

 Ίσως το πιο πολυφορεμένο μολύβι χειλιών για μένα φέτος. Το συγκεκριμένο μολύβι το φόρεσα πάρα πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε είτε μόνο του είτε κάτω από άλλα κραγιόν. Έχει ένα πανέμορφο ροζ χρώμα ενώ όπως όλες ξέρετε τα μολύβια χειλιών από Essence είναι πολύ μαλακά και έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος.


5. Top coat από την σειρά Luxeffects της Essie στην απόχρωση Summit of Style

    Δεν θα μπορούσα στα αγαπημένα προϊόντα για το 2015 να μην συμπεριλάβω το μοναδικό βερνίκι ή καλύτερα Glitter top coat που φορούσα σχεδόν σε όλα τα μανικιούρ που έκανα.


Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα για το 2015. Θα χαρώ να μάθω ποια ήταν τα προϊόντα που ξεχωρίσατε εσείς την χρονιά που μας πέρασε!

Φιλιά 

Sofia

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Review : Golden Rose Style Liner Black & Black


Καλησπέρα beauties,

   Σήμερα μετά από πολύ καιρό θα έχουμε ένα review post για το υγρό eyeliner από την Golden Rose, το συγκεκριμένο προϊόν το προμηθεύτηκά από ένα συνοικιακό κατάστημα και κόστιζε περίπου 5 ευρώ! Από την Golden Rose είχα ξαναδοκιμάσει το Dipliner Liquid Eyeliner και ειχα μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη για αυτό και αποφάσισα να δοκιμάσω και πάλι κάποιο άλλο eyeliner από την ίδια εταιρεία.



      Το συγκεκριμένο προϊόν υποστηρίζει ότι " Είναι ένα πολύ ξεχωριστό, μεγάλης διάρκειας και γυαλιστερό μαύρο αϊλάινερ. Στεγνώνει γρήγορα και δίνει εκπληκτική κάλυψη με έντονο μαύρο χρώμα. Δημιουργεί μυστηριώδες και ελκυστικό βλέμμα και ολοκληρώνει τέλεια το μακιγιάζ σας."
   
   Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες το συγκεκριμένο eyeliner έχει ένα πολύ λεπτό βουρτσάκι το οποίο βοηθάει στο να δημιουργήσετε πολύ λεπτές ή και έντονες γραμμές ανάλογα με την πίεση που θα του ασκήσετε. Γράφει πάρα πολύ έντονα αλλά αντίθετα με τους ισχυρισμούς τους στα δικά μου βλέφαρα αργεί λιγάκι να στεγνώσει, οπότε χρειάζεται να είμαι προσεκτική έτσι έστω να μην λερωθώ μέχρι να στεγνώσει. Η διάρκεια του είναι αρκετά καλή αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω ότι δεν είναι αδιάβροχο, δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο άλλωστε οπότε μπορείτε να το αφαιρέσετε πολύ εύκολα. 
   Σε γενικές γραμμές ένα αρκετά καλό και οικονομικό eyeliner το οποίο θα σας σύστηνα να δοκιμάσετε.





Αυτά από μένα beauties.
Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο eyeliner; Το έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς;

Φιλιά 

Sofia

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

A Small Jordana Haul!!


Χρόνια πολλά beauties μου,

   Καλή Χρονιά!! Πάντα με αγάπη-υγεία και ευτυχία! Σας εύχομαι ότι το καλύτερο για την νέα χρονιά! Επιτέλους επέστρεψα με ένα μικρό haul με προϊόντα της εταιρείας Jordana από το bebeauty.gr . Είναι η δεύτερη φορά που παραγγέλνω από το συγκεκριμένο site και έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση τους και τις δύο φορές, οπότε αν θέλετε ρίξτε μια ματιά.

Ας σας δείξω όμως τα πραγματάκια που επέλεξα..





   Αρχικά ήθελα να δοκιμάσω το Complete Cover 2-In-1 Concealer & Foundation στην απόχρωση #04 Natural Beige (εδώ), ένα make up το οποίο υπόσχεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν concealer. Για το συγκεκριμένο προϊόν θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε κάποιο επόμενο post οπότε να περιμένετε Review post σύντομα. Έπειτα καθώς και μου τελείωσε η προηγούμενη βάση ματιών που είχα επέλεξα να δοκιμάσω την βάση ματιών Eye Primer- Base στην απόχρωση Light Nude (Matte)(εδώ) για την οποία και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά προσωπικά από τις λίγες φορές που την δοκίμασα δεν με ξετρέλανε.
   Τέλος δεν θα μπορούσα να μην δοκιμάσω και εγώ έστω και ένα από τα πολυφημισμένα Matte Lipstick της Jordana, για τον λόγο αυτό επέλεξα την απόχρωση #32 Milano(εδώ) το οποίο έχει ένα πολύ όμορφο καφε-κεραμμυδι χρώμα το οποίο και μου αρέσει και φοράω πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Είναι τελείως ματ στα χείλη με πολύ βουτυρένια υφή, το μόνο ίσως αρνητικό του για μένα είναι η μυρωδιά του καθώς μυρίζει κάπως έντονα.


   Αυτά ήταν τα λίγα πραγματάκια που αγόρασα beauties από την εταιρία Jordana, θα χαρώ να μάθω αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της εταιρείας αυτής και ποια η γνώμη σας για αυτά!!

Φιλιά πολλά

Sofia