Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Review : Daylong Extreme Lotion Spf 50+


Καλησπέρα beauties μου, τι μου κάνετε;

   Αυτό το μήνα αλλά και τον επόμενο θα δείτε αρκετά reviews αντηλιακών στο blog και αυτό γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω δοκιμάσει και δοκιμάζω ακόμη πάρα πολλά αντηλιακά. Κάποια από αυτά τα έχω αγοράσει τα έχω δηλαδή σε full size και κάποια από αυτά τα έχω δοκιμάσει σε δείγματα.

   Σήμερα θα σας μιλήσω για την αντηλιακή λοσιόν με λιποσώματα και spf 50+ από την Daylong.Το συγκεκριμένο προϊόν το έχω σε δείγμα αλλά επειδή το κάθε δείγμα περιέχει 10ml προϊόντος και έχω ήδη χρησιμοποίησει 3 τέτοια δείγματα θεωρώ ότι μπορώ να έχω μια σαφή άποψη και εικόνα για το προϊόν.




Ποια η γνώμη μου;

   Είναι ένα από τα καλύτερα αντηλιακά που έχω δοκιμάσει και αυτό γιατί απορροφάτε κατευθείαν από την επιδερμίδα μου και έχει matte τελείωμα. Μου αρέσει πάρα πολύ.
 
   Γενικά πρόκειται για ένα φαρμακευτικό προϊόν το οποίο απευθύνεται σε πολύ ευαίσθητες, λιπαρές ή αλλεργικές στον ήλιο επιδερμίδες.  Δεν περιέχει πρόσθετα συντηρητικά ή αρώματα, είναι ανθεκτικό στο νερό , χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη Ε και στην αλόη που περιέχει και είναι υποαλλεργικό.
Το μόνο μειονέκτημα του κατά την γνώμη μου είναι η ποσότητα του καθώς περιέχει μόλις 100 ml προϊόντος οπότε αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο και  σώμα θα σας τελειώσει σύντομα.Αν όμως έχετε πολύ ευαίσθητη ή αλλεργική επιδερμίδα θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε γιατί είναι όντως πάρα πολύ καλό!!

   Αυτή την περίοδο μπορείτε να βρείτε την αντηλιακή αυτή λοσιόν στο pharmadvice.gr σε προσφορά με δώρο την Daylong Ultra Spf 25 σε full size στα 14 ευρώ (εδώ).


Την έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς beauties; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά

Sofia

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Nails of the Day # 7 : Sailor Nails


Καλησπέρα ομορφιές μου,

Τι μου κάνετε; Σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας ένα ακόμη Nails of the Day ποστ! Αυτή τη φορά ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι καλοκαιρινό στα νύχια μου και με μία γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ βρήκα αυτό το μανικιούρ (εδώ) και αποφάσισα να προσπαθήσω να το κάνω και εγώ. Το αποτέλεσμα δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο καλό με το αυθεντικό αλλά προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου!







Τα βερνίκια που χρησιμοποίησα για το μανικιούρ μου είναι :

1. Happy 'n' Cheap στην απόχρωση #821
2. Beauty Line Cosmetics στην απόχρωση #202
3. Essie στην απόχρωση Summit of Style
4. Cnd Vinylux το Weekly Top Coat


Αυτά από εμένα κορίτσια!!

Ελπίζω να σας άρεσε το μανικιούρ της ημέρας μου, θα τα πούμε πολύ γρήγορα σε ένα επόμενο post φιλιά πολλά!!

Sofia

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Empties (Queen Helen, Mastic Spa, Dove, Bioten etc)

Και ναι είναι γεγονός μετά από ένα σχεδόν χρόνο νέο post με empties!

   Το ξέρετε πως είμαι από τα άτομα που δεν τελειώνουν εύκολα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης.  Όμως επιτέλους τελείωσα κάποια προϊόντα (κάποια μου έληξαν πριν μου τελειώσουν) και ήρθε η ώρα να σας τα δείξω.




   Θα ξεκινήσω με δύο προϊόντα για την κυτταρίτιδα. Το ένα είναι από την Mastic Spa το Liposvelte Cream με μαστίχα, κακάο και καφεϊνη και το άλλο είναι από την γερμανική αν δεν κάνω λάθος εταιρεία Krauterhof  το οποίο περιέχει λεμονόχορτο. Αν έπρεπε να σας προτείνω κάποιο από τα δύο θα επέλεγα το Anti-Cellulite Gel από την Krauterhof  το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα γιατί έμενα μου το έφερε μία φίλη μου. Με το προϊόν αυτό όντως είδα διαφορά στην κυτταρίτιδα. Το χρησιμοποιούσα καθημερινά για δύο μήνες και όντως έκανε δουλειά. Το συγκεκριμένο είναι από τα gel/κρέμες που σε "καίνε" δηλαδή θερμαίνονται λίγο μετά την εφαρμογή τους. Η κρέμα από Mastic Spa δεν έκανε κάποια δουλειά σε μένα, είχε υπέροχο άρωμα αλλά αυτό μόνο, την χρησιμοποιούσα δηλαδή σαν μια απλή κρέμα σώματος. 

   Θα συνεχίσω με το προϊόν που δεν πρόλαβα να τελειώσω καθώς μου έληξε και είναι το πολυλατρεμένο μου απολεπιστικό προσώπου από την Queen Helen. Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτό σε παλιότερα αγαπημένα. Έχει έντονους κόκκους κάνει δηλαδή βαθιά απολέπιση για αυτό και το χρησιμοποιούσα μία φορά την εβδομάδα και καθώς είναι στα 170 gr δεν πρόλαβα να το τελειώσω.



   Μία κρέμα προσώπου που μου έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό είναι η Skinnergy Refresh it από την Bioten για την οποία σας έχω κάνει και αναλυτικό post (εδώ) ενώ επίσης τελείωσα και την Hydrance Optimale από την Avene, μια πολύ ωραία και ελαφριά ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας 20. Απορροφάτε γρήγορα από την επιδερμίδα και δεν έχει κάποιο άρωμα. Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα την ξαναγοράσω κάποια στιγμή.



   Τελείωσα ακόμη αρκετά αποσμητικά από τα οποία κράτησα να σας δείξω 3 από αυτά. Τα δύο από αυτά μου άρεσαν πάρα πάρα πολύ και είναι της Dove το Talk Soft και της Noxzema το Talc γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα περισσότερα αποσμητικά που περιέχουν πούδρα λειτουργούν πολύ καλά σε μένα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι αυτό από την Sanex το Dermo extra control micro talk με 0% αλκοόλ. Δεν μου άρεσε καθόλου καθώς δεν είχε διάρκεια αν και λέει ότι έχει 48ωρη διάρκεια σε μένα κρατούσε περίπου 3-4 ώρες.



  Θα κλείσω αυτό το post με το αγαπημένο μου άρωμα, το οποίο έχω τελειώσει ήδη δύο φορές και εννοείται έχω ξαναγοράσει. Αναφέρομαι στο άρωμα τύπου Black Opium από τα Dust&Cream. Κατά την γνώμη μου μετά από τα καταστήματα Rouge (πρώην Patistas) τα Dust&Cream έχουν τα καλύτερα αρώματα τύπου. Τα αρώματα τους μυρίζουν ακριβώς το ίδιο με τα αυθεντικά, έχουν φοβερή διάρκεια και είναι super οικονομικά.


Αυτά ήταν λοιπόν τα empties προϊόντα μου beauties. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια η γνώμη σας; 

Φιλιά 

Sofia



Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Review : Bioderma Sebium Gel Moussant

Hello beauties

   Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για το gel που χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό της επιδερμίδας μου τον τελευταίο σχεδόν μήνα. Πρόκειται για το αφρίζον gel καθαρισμού από την σειρά Sebium της Bioderma.
 
   Όπως το γνωρίζετε όλες σας όσον αφορά την περιποίησή προσώπου τα προϊόντα της Bioderma θεωρούνται εγγύησή για αυτό και εγώ επέλεξα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο καθαριστικό αφού το βρήκα και σε μία ΠΑΡΑ πολύ καλή τιμή στο Pharmadvice.gr!





   Το καθαριστικό αυτό υπόσχεται ότι απομακρύνει απαλά την πλεονάζουσα λιπαρότητα και τις άχρηστες ουσίες ενώ εξυγιαίνει το δέρμα του προσώπου. Περιέχει το σμηγματορυθμιστικό σύμπλεγμα ουσιών Fluidactiv (κατοχυρωμένη ευρεσυτεχνία της Bioderma), που ρυθμίζει βιολογικά την ποσότητα του σμήγματος. Είναι εμπλουτισμένο με θειικό ψευδάργυρο και θειικό χαλκό για στυπτική δράση, ενώ παράλληλα προφυλάσσει τους πόρους του δέρματος ώστε να μη φράζουν. Το δέρμα μένει καθαρό και άνετο, χωρίς να γυαλίζει.

Δεν περιέχει parabens και είναι υποαλλεργικό!

   Πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό και απαλό καθαριστικό.Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά από το ντεμακιγιάζ μου και αφήνει το δέρμα μου πολύ απαλό και καθαρό, χωρίς να νιώθω ότι με τραβάει όπως συμβαίνει με κάποια άλλα καθαριστικά προσώπου που έχω δοκιμάσει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για το ντεμακιγιάζ σας βέβαια αλλά βρίσκω ότι θέλει περισσότερη δουλειά και χρόνο για να αφαιρέσει καλά το μακιγιάζ μου.

    Έχει μία ήπια λουλουδένια μυρωδιά κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα καθώς περίμενα ότι θα είναι άοσμο για κάποιο λόγο. Έχει αντλία κάτι που είναι πάρα πολύ βολικό. Όσον αφορά την λιπαρότητα και την μείωση του σμήγματος η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά, κάτι το οποίο δεν περίμενα κιολας. Το μόνο του αρνητικό για μένα είναι ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα μάτια καθώς με πιάνει φαγούρα κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. Εν κατακλείδι είναι ένα πολύ καλό ήπιο καθαριστικό για λιπαρές ακνεϊκές επιδερμίδες.


Αυτή ήταν η γνώμη μου beauties για το Sebium Gel Moussant από την Bioderma. Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Ποια η γνώμη σας ;

Φιλιά 

Sofia

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

May 2016 Favorites ❤


Ομορφιές μου, τι μου κάνετε;


   Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα Μάιο. Δεν είναι πολλά καθώς πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολύ και δεν θέλω να σας δείχνω τα ίδια προϊόντα συνέχεια.






   Θα ξεκινήσω με την κρέμα ημέρας που χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα η οποία είναι η ενυδατική κρέμα προσώπου με αλόη και έλαιο argan από την Sostar. Το περίεργο με αυτή την κρέμα είναι ότι στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν θέλει να βάζεις πολύ προϊόν. Μία πολύ καλή ενυδατική κρέμα για όσες έχουν μεικτή/λιπαρή επιδερμίδα.



   Το προϊόν που κυριολεκτικά με έσωσε τον μήνα που μας πέρασε ήταν το Aloe Vera Emergency Spray από την LR. Είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά, στο σώμα, σε πληγές παντού. Εγώ από δικιά μου απροσεξία έτυχε να καώ στο πόδι και αυτό το spray σε συνδυασμό με το gel αλόης βοήθησαν πάρα πολύ στο να επουλωθεί πιο γρήγορα η πληγή χωρίς να μείνει έντονο σημάδι. Φανταστικό προϊόν το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα χρησιμοποιήσω πάρα πολύ και τώρα το καλοκαίρι.



   Ένα ακόμη προϊόν που χρησιμοποίησα πάρα πολύ ήταν η κρέμα χεριών Perfect Hands από την Bioten η οποία λόγο του ελαίου macadamia που περιέχει με βοήθησε πάρα πολύ στην ενυδάτωση των χεριών μου. Δεν ξέρω γιατί ή αν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά τα χέρια μου ξηραίνονται πιο πολύ τώρα την Άνοιξη παρά τον Χειμώνα.





   Πάμε τώρα να σας δείξω και τα δύο προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα πιο πολύ τον μήνα που μας πέρασε. Πρόκειται για την Undress me too παλέτα από την MUA για την οποία σας είχα κάνει και αναλυτικό post πριν κάτι χρόνια (εδώ) και για το υγρό eyeliner Style Liner Black & Black από την Golden Rose για το οποίο επίσης σας έχω μιλήσει αναλυτικά σε post (εδώ). Τα χρησιμοποιούσα σχεδόν κάθε φορά που βαφόμουνα.

Αυτά από μένα beauties! Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα για τον μήνα που μας πέρασε;

Φιλιά

Sofia

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

My Favorite At Home Workouts

Καλημέρα ομορφιές μου

Τι μου κάνετε; Καλό μήνα να σας ευχηθώ!!

   Μπήκαμε λοιπόν και επίσημα στο Καλοκαίρι και σιγά σιγά θα αρχίσουμε αν δεν έχετε αρχίσει ήδη να πηγαίνουμε για τα πρώτα μας μπανάκια στην θάλασσα. Οπότε σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου βιντεάκια με ασκήσεις γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας, με τα οποία σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή έχω χάσει τους τελευταίους 8 μήνες 13 κιλά! Και το καλύτερο; Κανένα από τα βιντεάκια αυτά δεν ξεπερνάει τα 20 λεπτά.



Αν είστε τελείως αρχάρεια και έχετε να γυμναστείτε κάτι χρόνια όπως και εγώ στην αρχή τότε τα βιντεάκια της Leslie Sansone είναι ότι πρέπει για εσάς καθώς το μόνο που κάνετε κυριολεκτικά είναι να περπατάτε. Θα τα χαρακτήριζα σαν ήπια αερόβια γυμναστική.



1 Mile in Home Walk (εδώ)
1 Mile Happy Walk  (εδώ)

   Τώρα αν θέλετε να γυμνάσετε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος σας θα βρείτε πάρα πολλά βιντεάκια με ασκήσεις στο Youtube.  Τα δικά μου αγαπημένα είναι :

Για τα χέρια το How to lose Arm Fat (εδώ)

Για κοιλιακούς το The 7 Best Ab Excercises (εδώ) αλλά και το 9 Excercises For A Flat Stomach (εδώ)

Για τους γλουτούς και γενικά τα πόδια το Thigh Excercises For Losing Fat (εδώ)

Αυτά ήταν λοιπόν τα βιντεάκια που χρησιμοποιώ εγώ για την γυμναστική μου στο σπίτι.
 
   Όπως σας προανέφερα beauties μπορείτε να βρείτε άπειρα τέτοιου είδους βιντεάκια στο Youtube τα οποία θα καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες και με τα οποία αν τα βάλετε στο πρόγραμμά σας θα δείτε αποτελέσματα απλά φροντίστε με οποία γυμναστική και αν επιλέξετε να κάνετε στο σπίτι να κάνετε κάποια προθέρμανση και αποθεραπεία για να μην τραυματιστείτε.


Φιλιά πολλά

Sofia